Αίμα στην άσφαλτο: Σοβαρό τροχαίο με 19χρονο μοτοσικλετιστή στην Λακατάμια

Αίμα στην άσφαλτο: Σοβαρό τροχαίο με 19χρονο μοτοσικλετιστή στην Λακατάμια

Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (29/1), κοντά στο Κέντρο Υγείας Λακατάμιας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα σε οδό στην περιοχή Ανθούπολη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Αμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας τα οποία ξεκίνησαν έρευνες για τα αίτια του σοβαρού τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE