Περιοδεία σε χώρες του Κόλπου για προσέλκυση επενδύσεων ο Ερντογάν - Θα πραγματοποιήσει και νέα παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Περιοδεία σε χώρες του Κόλπου για προσέλκυση επενδύσεων ο Ερντογάν - Θα πραγματοποιήσει και νέα παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα

Τριήμερη περιοδεία σε χώρες του Κόλπου, συνοδεία περίπου 200 επιχειρηματιών, ξεκινά από αύριο Δευτέρα (17/7) ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ στη συνέχεια έχει προγραμματίσει παράνομη επίσκεψη και στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Τούρκος πρόεδρος θα πάει κατά σειρά σε Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει επενδύσεις και να ενισχύσει την προβληματική οικονομία της χώρας του.

Στην Τζέντα. ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ και τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Στο Κατάρ θα τα πει με τον σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμέντ Αλ Θάνι, ενώ στα Εμιράτα θα συναντηθεί με τον Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν.

Μετά την τριήμερη περιοδεία του στον Κόλπο, ο Ερντογάν θα βρεθεί στη Βόρεια Κύπρο για να εγκαινιάσει το νέο, παράνομο αεροδρόμιο Ερτζάν στην Τύμβου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.