ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φειδίας Παναγιώτου: «Είναι πλεονέκτημα ότι είμαι celebrity στο Ευρωκοινοβούλιο» - «Δεν είμαι του ρουσφετιού» - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: «Είναι πλεονέκτημα ότι είμαι celebrity στο Ευρωκοινοβούλιο» - «Δεν είμαι του ρουσφετιού» - Δείτε βίντεο

Ένα μήνα μετά την ανάδειξή του ως ευρωβουλευτής ο Φειδίας Παναγιώτου μιλάει για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο δελτίο ειδήσεων του SIGMA, o Κύπριος ευρωβουλευτής τόνισε πως δεν έχει αναλάβει καθήκοντα επίσημα ακόμα καθώς η διαβεβαίωση θα γίνει στις 16 Ιουλίου. Παρόλα αυτά, αποφάσισε να μεταβεί στις Βρυξέλλες για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωκοινοβουλίου καθώς δεν είχε κάποιο κόμμα να τον «δασκαλέψει».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι πλεονέκτημα που είμαι celebrity μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, έχω τα μάτια στραμμένα σε μένα, και εναπόκειται σε μένα αν θα το διαχειριστώ σωστά και θέλουν να ακούσω τι έχω να πω».

Όσον αφορά τις Επιτροπές που θα συμμετέχει, ανέφερε ότι δήλωσε ήδη σήμερα Παρασκευή τρεις επιλογές: Πολιτισμός και Παιδεία, Εξωτερικές Υποθέσεις και Αναφορές (Petitions) και αναμένει σε ποια θα τον τοποθετήσουν. Παράλληλα, στο κομμάτι των delegations, όπου θα λειτουργεί ως διπλωμάτης με τρίτες χώρες, επέλεξε τουρκόφωνες χώρες πλησίον της Ρωσίας όπως Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν που προωθούν την αναγνώριση του ψευδοκράτους με στόχο να αποτρέψει κάτι τέτοιο.

Κάτι τον οποίο τον λυπεί, είναι η σπατάλη χρημάτων από τους ευρωβουλευτές, κάποιοι από τους οποίους, όπως σημείωσε, πληρώνουν μέχρι και άτομα να βάζουν στεφάνια σε κηδείες.

Μίλησε ακόμη και για κάποιες από τις προσλήψεις που έχει κάνει αναφέροντας πως «δεν είμαι του ρουσφετιού» καλώντας τους πολίτες να σταματήσουν να του στέλνουν μηνύματα στα social media να προσλάβει τα παιδιά τους.

Για το περιεχόμενο που ανεβάζει στα social media ανέφερε πως ήδη τους τελευταίους 5-6 μήνες το 98% είναι πιο σοβαρό. «Θα κάμω λάθη, είμαι 24 χρονών. Δεν μπορείς να πετύχεις αν δεν δοκιμάσεις και κάνεις λάθη. Σίγουρα πρέπει να ακούς. Σας αγαπώ», κατέληξε ο Κύπριος ευρωβουλευτής.

Δείτε βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

Στηρίζουμε την προσπάθεια της κας Ολγκίν, η οποία πιστεύει στο κοινό μέλλον της Κύπρου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top