ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερό το σκηνικό: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί - Αναλυτική πρόγνωση

Βροχερό το σκηνικό: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί - Αναλυτική πρόγνωση

Εποχική χαμηλή πίεση αλλά και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Αύριο, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές αλλά και ψηλές νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα βόρεια. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες τοπικές χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται κατά τόπους να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τα κανονικά επίπεδα της εποχής. Την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Άνδρας καταγγέλλει άγρια ομοφοβική επίθεση - «Με χτύπησε στο κεφάλι» - Δείτε φωτογραφίες

• Μονή Αββακούμ: Συνεδριάζει αύριο το Συνοδικό Δικαστήριο - Τι θα γίνει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

• Γέλιο μέχρι δακρύων… Πλαστικό σπιτάκι «ενοικιάζεται» για 8,5 χιλιάδες ευρώ στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

• Πολιτικοί γάμοι στην Κύπρο: Μικρή μείωση από Βρετανούς και Ισραηλίτες – Αισιοδοξία από κρατήσεις για τη νέα χρονιά

• Διακοπές: Είδος πολυτελείας σε πολλές χώρες της ΕΕ – Στις υψηλότερες αυξήσεις τιμών των πακέτων η Κύπρος – Πίνακες

• Ed Sheeran: Ρομαντική πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της συναυλίας στη Λάρνακα - Δείτε βίντεο



Οι πρώτες εκτιμήσεις για τη σορό βρέφους σε κοιμητήριο στη Λευκωσία - Το σενάριο ενώπιον των Αρχών

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τη σορό βρέφους σε κοιμητήριο στη Λευκωσία - Το σενάριο ενώπιον των Αρχών

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας μετά από τον εντοπισμό νεκρού βρέφους στο κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλαντζιά της επαρχίας Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top