LIKE ONLINE

Κάποιες αποκαλύψεις να φέρουν τα πάνω κάτω σε αυτά τα ζώδια - Προβλέψεις για όλους

Κάποιες αποκαλύψεις να φέρουν τα πάνω κάτω σε αυτά τα ζώδια - Προβλέψεις για όλους

Ο Αύγουστος κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μια όψη που είναι ό,τι πρέπει για να κάνουμε restart στη συναισθηματική μας ζωή. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, αυτή η εβδομάδα υπόσχεται αρκετές δυνατές στιγμές. Θα φανεί κατά πόσο τα θεμέλια της σχέσης σας είναι δυνατά ή τι πρέπει να αλλάξουμε ώστε να μπούμε σε σχέση, ενώ μπορεί κάποιες αποκαλύψεις να φέρουν τα πάνω κάτω. Οπότε, δώστε ιδιαίτερη βάση οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Τέλος, η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε νέα ξεκινήματα (ειδικά στα αισθηματικά μας), να γίνουμε δημιουργικοί και να νιώσουμε για λίγο πάλι παιδιά. Η Νέα Σελήνη αφορά πάλι τα σταθερά ζώδια, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου, όμως, δεκαημέρου.

Κριός

Με δημιουργική διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα αυτή για εσένα, αγαπητέ φίλε Κριέ. Τη Δευτέρα ίσως συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα κάποιο θέμα καρδιάς ή θα καταθέσεις τα εσώψυχά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και έτσι θα έχεις εξελίξεις. Τις όποιες εξελίξεις μπορείς να τις δεις ιδιαίτερα την Πέμπτη, όπου αν είσαι single, μια αρκετά ευχάριστη είδηση ή συνάντηση μπορεί να σου αλλάξει το mood για τα καλά.

Ταύρος

Η εβδομάδα που ξεκινάει, φίλε Ταύρε, εστιάζει κυρίως στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανόν τη Δευτέρα να νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με άτομα από το στενό σου οικογενειακό περιβάλλον ώστε να τους ζητήσεις συμβουλές και στήριξη. Από την Πέμπτη, αρχίζει και κινείται κάτι σχετικά με μια υπόθεση που έχει να κάνει με το σπίτι. Είτε ψάχνεις για μετακόμιση, είτε ψάχνεις να διαμορφώσεις το σπίτι σου, βρίσκεσαι σε μια φάση που κοιτάς προσφορές και ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Αρκετά επικοινωνιακή αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Δίδυμε. Η Δευτέρα είναι ιδανική ημέρα για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ειδικά αν σε απασχολούσε ένα θέμα αισθηματικής φύσεως. Γενικά, είναι μια εβδομάδα που θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με άτομα και να κλείσεις ό,τι μπορείς από συμφωνίες και να κάνεις διάφορα ωφέλιμα ραντεβού. Μικρές κοντινές εκδρομές, επίσης, ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Καρκίνος

Με μια ανάσα στα οικονομικά σου ξεκινάει η εβδομάδα αφού τη Δευτέρα ίσως σου παρουσιαστεί μια πολύ καλή ευκαιρία στη δουλειά. Αν έψαχνες εργασία ίσως ακούσεις για μια συνέντευξη. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη είναι αρκετά πιθανό να πιάσεις έναν μεγάλο σου επαγγελματικό στόχο. Οπότε, αν θες να γίνει πραγματικότητα φρόντισε να έχεις κάνει από τις προηγούμενες ημέρες την προσπάθειά σου.

Λέων

Ενδιαφέρουσα εβδομάδα αυτή, αγαπημένε φίλε Λέοντα. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη αρχίζεις να προωθείς ένα ταξίδι ή ένα project το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό και ίσως αποτελεί όνειρο ζωής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα ευχάριστο γεγονός θα ανοίξει τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Παρθένος

Είναι μια εβδομάδα που θα βάλεις σε σειρά διάφορες οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Συγκεκριμένα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, θα καταφέρεις να διαπεραιώσεις διάφορες γραφειοκρατικές υποθέσεις, προσφέροντας σου μια ανάσα από το μόνιμο Παρθενίσιο στρες που έχεις.

Ζυγός

Αρκετά κοινωνική αυτή η εβδομάδα, φίλε Ζυγέ. Συγκεκριμένα, αν ανήκεις στην κατηγορία single, τη Δευτέρα μπορεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία μέσω φίλων ή από τα social media και να ξεκινήσετε μια συζήτηση και να γίνει αυτό το δυσεύρετο «κλικ». Ναι, ευκαιρίες υπάρχουν αυτή την εβδομάδα.

Σκορπιός

Ίσως νιώσεις ότι η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα» που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά, φίλε Σκορπιέ, και να συσφίξεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου βάζοντας τις σωστές βάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ώστε αργότερα να διεκδικήσεις τις απαραίτητες αξιώσεις από τους ανωτέρους σου.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Τοξότη, είναι «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αμόρε μου». Από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη, είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις γεμίσει το πρόγραμμά σου με διάφορες δραστηριότητες για να κάνεις εσύ και το ταίρι σου -πράγμα το οποίο είναι πάρα πολύ καλό καθώς μπορείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς. Αν, από την άλλη, είσαι single δεν αποκλείεται πάνω σε ένα ταξίδι (αν είσαι ήδη εκτός), να προκύψει με αεράτη καρμική ερωτική γνωριμία.

Αιγόκερως

Για σένα Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά παραγωγική και σε βρίσκει να τακτοποιείς το bucket list σου. Πιο συγκεκριμένα, από Δευτέρα έως Πέμπτη θα βάλεις σε τάξη οικονομικά θέματα τα οποία σε απασχολούσαν και αφορούσαν εκκρεμότητες του σπιτιού, επιτρέποντάς σου να κάνεις οικονομία και να έχεις καλύτερο έλεγχο του τραπεζικού σου λογαριασμού.

Υδροχόος

Χωρίς να θέλω να αδικήσω τους δεσμευμένους Υδροχόους, η εβδομάδα ευνοεί ιδιαίτερα εσένα φίλε/η που είσαι ελεύθερος/η. Εάν είσαι single, λοιπόν, δεν αποκλείεται τη Δευτέρα να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να εξελίσσεται ευχάριστα μια πρόσφατη γνωριμία, η οποία έως την Πέμπτη θα προσφέρει συζητήσεις εκ βαθέων μέσα από τις οποίες θα νιώσεις ότι ο «άλλος» σου βάζει αυτό το δυσεύρετο πράσινο τσεκ σε όλα τα κουτάκια σου. Εάν τώρα είσαι σε σχέση, θα κάνεις αρκετά εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σου, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν το δεσμό σας να εξελιχθεί.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσεις κυρίως στο πώς θα σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου μέσα από πολύ σκληρή δουλειά. Έτσι, λοιπόν, το διάστημα από Δευτέρα έως Πέμπτη θα φέρει επιπλέον οικονομικούς πόρους που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις έξοδα που αφορούν το σπίτι και τα είχες «νταλκά». Είναι πιθανό να ζητήσεις στη δουλειά να σου δώσουν παραπάνω ευθύνες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αύξηση στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Καλή περίοδος αν ψάχνεις εργασία, επίσης.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top